Administrator sistemske podrške

Erste Bank Podgorica Stalni

Vjerujemo da je budućnost bankarstva digitalna i želimo biti među kreatorima i inovatorima koji je mijenjaju. Spremni smo učiniti mnogo više, kako bismo našim klijentima pružili vrhunsko korisničko iskustvo na svim kanalima i dodirnim tačkama između banke i klijenta. A ti?

Erste banka AD Podgorica, jedna od najvećih banaka na tržištu, prepoznata po kvalitetu poslovanja i primjeni dobre bankarske prakse ima potrebu da pojača tim sistemske podrške na sljedećoj poziciji:

“Administrator sistemske podrške” – 1 izvršilac (m/ž);

Administracija serverskih operativnih sistema (Win Srv 2012/2016/2019, CentOS);

Poznavanje rada na Microsoft Active Directory sistemu;

Sistemsko održavanje i administracija Microsoft Exchange sistema;

Administracija Microsoft SharePoint sistema;

Ko smo mi?

Dio smo grupe sa tradicijom od preko 200 godina povjerenja klijenata i zajednica u kojima poslujemo. Erste nije samo banka – mi želimo biti među inovatorima, generatorima, moderatorim inovativnih i digitalnih “stvarčica” koja će mijenjati svakodnevnicu naših klijenta, ali i nas samih bankara.

Šta hoćemo?

Našem IT timu potrebni su iskusni profesionalci koji će svoje znanje i vještine dijeliti sa nama u službi unapređenja trenutnih servisa i kreiranja novih kanala koji će našim klijentima pružiti vrhunsko korisničko iskustvo.

Šta nudimo?

Možda malo više od onog standardnog što pretpostavljate – ekipu sa kojom možeš i posle posla, ekipu koja cijeni onakav kakav si - samo da prvo kliknemo. Mi smo otvorenog uma, dovodimo u pitanje status quo i osporavamo svoje, ali i tuđe ideje, vjerujući da činimo pravu stvar. Mi stavljamo ljude na prvo mjesto, brinući se za tvoju ličnu dobrobit i aktivno podržavajući tvoj lični razvoj.

jobhub
Erste Bank www.erstebank.me

Kompanija Erste Bank širi svoj tim i traži nove članove.