• Politika Privatnosti

  Na web platformi ITPoslovi-ME, dostupnom na www.itposlovi.me, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste podataka koje prikuplja i beleži ITPoslovi.me i kako ih koristimo.

  Mi smo neprofitna web stranica koja kroz informisanje, edukaciju, motivaciju i povezivanje podstiče IT razvoj u Crnoj Gori.

  Ako imate dodatnih pitanja ili tražite više informacija o našoj Politici privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

  Ova Politika privatnosti odnosi se samo na naše mrežne aktivnosti i važi za posetioce naše web stranice s obzirom na informacije koje su delili i / ili prikupljali u ITPoslovi.me. Ova politika se ne odnosi na bilo koje informacije prikupljene van mreže ili putem kanala koji nisu deo veb lokacije.

 • 1. Pristanak

  Korišćenjem naše web stranice pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se sa njenim uslovima.

 • 2. Koju vrstu podataka prikupljamo?

  Lični podaci koje trebate da navedete i razlozi zbog kojih će vam biti traženi, biće vam jasni u trenutku kada od vas tražimo da navedete svoje lične podatke.

  Ako nas direktno kontaktirate, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i / ili prilozi koje nam možete poslati i bilo koje druge informacije koje odlučite da pružite.

 • 3. Kolačići

  Ova izjava o privatnosti objašnjava kako mi u ITPoslovi.me koristimo elektronske otiske koje ostavljate kada posetite našu web stranicu. Izjava takođe pruža informacije o pojedinačnim kolačićima koje možete da prihvatite i objašnjava kako da prihvatite upotrebu kolačića, kako da opozovete prihvatanje kolačića, kako da odbijete kolačiće i šta treba da preduzmete da biste sprečili da vaš pretraživač uopšte koristi kolačiće.

  Korišćenjem web sajta korisnik pristaje na upotrebu kolačića. Blokiranjem kolačića korisnik i dalje može da pristupa web sajtu, ali neke od opcije neće biti dostupne.

 • Statistika – Google Analytics

  Sajt ITPoslovi.me koristi analitički alat Google Analitika za prikupljanje i procenu informacija o tome kako posetioci koriste veb lokaciju. Google Analitika koristi kolačiće. Google Analitika prima samo opšte web statistike, na primer, tip pregledača, jezik i veb stranicu sa koje je korisnik došao.

 • Brisanje kolačića

  Svi pregledači omogućavaju brisanje pojedinačnih ili svih kolačića odjednom. Postupak brisanja razlikuje se od pregledača do pregledača. Ne zaboravite da izbrišete kolačiće u svim pregledačima koje koristite.

 • 3. Deca

  Naša platforma se ne obraća nikome mlađem od 16 godina („Deca“). Ne prikupljamo svesno podatke o ličnosti od dece mlađe od 16 godina. Ako ste roditelj ili staratelj i znate da su nam vaša deca pružila lične podatke, kontaktirajte nas. Ako saznamo da smo prikupili lične podatke od deteta mlađeg od 16 godina bez verifikacije roditeljskog pristanka, preduzećemo korake za uklanjanje tih podataka sa naših servera.

 • 4. Promena ove Politike

  S vremena na vreme možemo modifikovati ili ažurirati našu Politiku privatnosti. Obavestićemo vas o svim promenama objavljivanjem nove Politike privatnosti na ovoj stranici. Savetujemo vam da povremeno pregledate ovu Politiku privatnosti radi bilo kakvih promena. Promene ove Politike privatnosti stupaju na snagu kada se postave na ovu stranicu.

 • 5. Kako nas kontaktirati

  Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom Politikom privatnosti, kontaktirajte nas.