"ICT Spring" - Globalna tehnološke konferencija u okviru "Digital ICT Week"

Onlajn B2B susreti iz oblasti digitalizacije i vještačke inteligencije biće održani 14. septembra.

"ICT Spring" - Globalna tehnološke konferencija u okviru "Digital ICT Week" slika

Privredna komora Crne Gore (PKCG) kao koorganizator, u okviru Evropske mreže preduzetništva, a u saradnji sa Privrednom komorom Luksemburga, pozvala je zainteresovane na međunarodne B2B sastanke koji će se održati u okviru globalne tehnološke konferencije "ICT Spring".

 

"ICT Spring" je globalna tehnološka konferencija koja okuplja niz međunarodnih profesionalaca, a svojim učesnicima pruža jedinstvenu priliku da prodube svoja znanja u oblasti digitalizacije i vještačke inteligencije, iskoriste vrijednost rastuće Fintek industrije, istraže uticaj svemirske tehnologije na "kopnena" preduzeća, prodru u tajne IT bezbijednosti kroz izložbe i demonstracije najnovijih tehnoloških trendova i inovacija.

 

Ovogodišnja konferencija biće održana u okviru "Digital ICT Week" događaja koji organizuju Privredna komora Luksemburga i Farvest sa ciljem da stimulišu digitalnu transformaciju, ilustruju najnovije tehnološke trendove i predstave mogućnosti rasta i razvoja novoosnovanih, malih i srednjih preduzeća. Ove godine, događaj će biti organizovan hibridno, nudeći mogućnost virtuelnog ili fizičkog učešća u Luksemburgu.

 

Ovogodišnje, šesto po redu izdanje, obuhvataće sljedeće događaje:

  • Konferencije na visokom nivou: Digitalni samit, Fintech samit, Evropski bezbjednosni forum, Svemirski forum
  • Mastermajnd samit i takmičenje u "pitching-u"
  • Međunarodni događaj b2fair (b2b susreti)
  • Virtuelne tehnološke ture
  • Virtuelne posjete kompanijama

 

U okviru konferencije biće organizovani međunarodni B2B sastanci. Sastanci su dio aktivnosti Evropske mreže preduzetništva (EEN) i biće održani 14. septembra u periodu od 10:00h do 18:00h.