Žene preduzetnice, prijavite se!

Do 10. maja za AWE Akademiju mogu da se prijave sve žene preduzetnice koje su na početku poslovanja ili imaju poslovnu ideju!

Žene preduzetnice, prijavite se! slika

Podgorička kompanija DigitalBee pozvala je sve žene preduzetnice koje su na početku poslovanja ili imaju poslovnu ideju koju žele pretvoriti u održivi biznis da se do ponedjeljka 10. maja prijave na AWE Akademiju za preduzetnice. Priliku da učestvuju u AWE šestomjesečnom programu dobiće 30 žena iz svih krajeva Crne Gore.

 

Odabranim preduzetnicama biće omogućen pristup specijalnoj online AWE platformi za učenje i obuku preduzetnica, putem koje će svake sedmice slušati sadržaje na engleskom jeziku i obrađivati različite poslovne teme. Učesnice će kroz cijeli program imati podršku mentorki iz kompanije DigitalBee koje će pratiti njihov rad i pomagati im u savladavanju sadržaja i ostvarenju željenih rezultata i ciljeva.

 

Uslovi učešća i formular za prijavu dostupni su na sledećem linku, a učešće u programu je besplatno za sve polaznice.

 

Globalni program AWE Akademija za preduzetnice DigitalBee implementira se prvi put u Crnoj Gori, uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država.

Kroz AWE program je do sada prošlo preko sedam hiljada žena iz preko 50 država širom svijeta, a sada i preduzetnice u Crnoj Gori imaju priliku da učestvuju u ovom programu.

Srećno!