50 besplatnih sajtova za privrednike iz Budve

Raspisan poziv za besplatnu izradu 50 veb sajtova privrednicima u Budvi, a rok za prijavu traje dvije nedelje.

50 besplatnih sajtova za privrednike iz Budve slika

Sekretarijat za privredu pozivao je sve privredne subjekte i registrovane poljoprivredne proizvođače, sa teritorije opštine Budva, da se prijave na konkurs za izradu 50 sajtova/internet prodavnica, koji su obezbijeđeni u saradnji sa agencijom Laganoo.

 

Sekretarijat za privredu realizije ovaj projekat u cilju razvoja poslovnog ambijenta. Kako je navedeno u saopštenju, kriza izazvana pandemijom korona virusa znatno je uticala na ubrzan proces digitalizacije, te s toga u Opštini vjeruju da će donacija 50 veb sajtova ili internet prodavnica biti veoma značajna podrška privredi grada, za unapređenje i razvoj poslovanja.

 

Na ovaj način će privredni subjekti i registrovani poljoprivredni proizvođači koji nemaju organizovano internet poslovanje imati priliku da ga bez ulaganja započnu i obezbijede korisnicima brži pristup proizvodima ili uslugama, istaknuto je u objavljenom pozivu.

 

Objašnjeno je da Agencija za digitalne i e-commerce usluge Laganoo, u saradnji sa Opštinom Budva, obezbjeđuje besplatnu izradu veb sajta, kao i hosting, u trajanju od godinu dana.

 

U trenutku kada se cijeli svijet seli u onlajn prostor neophodno je da i vaše poslovanje bude u koraku sa vremenom i što je moguće više digitalizovano. Nezavisno od toga kojim se biznisom bavite i koju vrstu usluge ili robe nudite, vaše poslovanje može da se odvija online. Onlajn svijet pruža vam mogućnosti da primate plaćene narudžbine, zakazujete sastanke ili konsultacije, komunicirate sa svojim potrošačima ili jednostavno prezentujete i promovišete svoj biznis. Onlajn poslovanje, od kojih je jedan od najznačajnijih segmenata online trgovina, predstavljaju budućnost vođenja biznisa, dodaje se u saopštenju na sajtu Opštine Budva.

 

Uslovi za učešće:

  • Da je privredni subjekt registrovan za obavljanje privredne djelatnosti,
  • Da obavlja djelatnost na teritoriji opštine Budva,
  • Postojanje aktivnih profila na društvenim mrežama.

 

Potrebnu dokumentaciju potrebno je poslati u roku od dvije nedelje od dana objave konkursa.

 

Više detalja dostupno je ovdje. Zainteresovani privredni subjekti mogu konkurisati putem linka https://laganoo.me/50-besplatnih-sajtova-budva/