it kompanija Quantox Technology Crna Gora Itposlovi.me

Quantox Technology

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 74, Podgorica

Quantox Technology

O nama

Quantox Technology je osnovan na principima vrednovanja rada, brige o zaposlenima i klijentima, odgovornom ponašanju svih u kompaniji, a sve u cilju podizanja granica saradnje na svim nivoima. Posvećeni smo zapošljavanju, razvoju i promovisanju talenata u 5 razvojnih centara u Srbiji. Naša misija je sledeća: posvećenost stalnom učenju, u toku sa industrijskim standardima, a u korist naših klijenata - ovo čini profesionalnu i izazovnu radnu sredinu na raznolikim projektima koji, i najbolje među nama, podstiču na stalno unapređivanje sopstvenih mogućnosti. Mi smo tim iz cele Srbije!.

Mi uspostavljamo jasno definisane ciljeve i upravljamo našim osobljem na produktivan način kako bi klijentima pružili sve usluge koje su im potrebne. Quantox posluje sa kompanijama iz preko 15 zemalja sveta. Naš proces rada je transparentan, tako da naši klijenti lako posluju sa nama i mogu da računaju da će posao biti kvalitetno i na vreme završen.

TIM

Naš tim konstantno raste i ima preko 200 visoko kvalifikovanih stručnjaka, većina njih na senior nivou. Vođenje projekata kroz sve cikluse, od ideje do realizacije, ne predstavlja samo zadatak već i profesionalni izazov i zadovoljstvo rada u Quantox timu. Pored rada na postojećim projektima, naš tim je posvećen konstantnom treningu i unapređenju znanja i iskustva, prateći najnovije tehnologije i metode rada.

Industrija
Software
Broj zapolenih
/
Osnovana
/
Telefon
/
Email
office.cg@quantox.com
Adresa
Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 74, Podgorica